KONST

KONST

Jag började på allvar gå in i mig själv för bortåt 25 år sedan. Hade i minst tio år innan kanaliserat intresset för det andliga genom att skriva ner tankar intuitivt, även poesi. Märkte att stroferna hade något att säga och fr o m -98 har jag med främst andningsterapier och målande sökt att finkamma terrängen. Missförstå mig rätt, det går inte att tvinga fram sanningar av inre valör! Tvärtom så är det meditativ avslappning som gäller.

De tre använda teknikerna Vedic Art, Mandala och Inspirativ målning är i stort kompatibla och visar i stort sett lika. Inspirativ målning är enklast, snabb och utrensande. Fullt ös! Hinner ett tjugotal på en helgkurs. Vedic Art är något mer distanserat och blir mer färdigt i utseendet. Mandala ställer störst krav på inre koncentration då en given text ska få falla in. Har då använt oljekritor för att få med detaljer, annars är det akryl som gäller.

Snabbt, täckande och färgstarkt! Har på senare år också gått en tvåårig traditionell utbildning med många tekniker. Gillar särskilt snabba monotypier, oljetryck, så vi får se vad framtiden kan bjuda. Jag är även lärare i inspirativ målning.

Jag är just nu inte särskilt intresserad av att sälja, vill bara visa mitt otium. Däremot har jag utställning på sommaren om du vill se!